Referencer for tarot ​

Se hvad tidligere klienter synes om tarot hos mig.​

Jeg havde aldrig truffet Gwen Elie før den dag jeg skulle have læst tarotkort

Gwen Elie var blevet mig anbefalet på det varmeste, så denne person måtte jeg møde. Det har betydet et skub i den rigtige retning, det at møde Gwen Elie og at få læst tarotkort. Jeg kan klart anbefale det til alle.

At Gwen Elie er en person der er fagligt dygtig står meget klart efter en ”session”. At hun så også har en varme og en udstråling, som indgyder ro og balance i situationen - samt masser af glæde og positivitet - gør kun oplevelsen endnu større.

Jeg vil gerne anbefale Gwen Elie til alle der måtte have lyst til at prøve tarotkort – det er en spændende og givende oplevelse.


Anthon Christensen

Gwen Elie Ottzen holdt et særdeles interessant indlæg om brugen af tarot kort​

Jeg er selv erfaren bruger af tarotkort og Gwen Elies brug af dem i erhvervs øjemed var både spændende og åbnede for en hel anden tilgang til at lave profiler af ansøgere på og meget mere.

Hun har skrevet en bog som jeg glæder mig til at få fingre i når den udkommer.

Kim Achen

At være på workshop hos Gwen Elie er nogle: meget intense, oplevelsesrige, spændende, lærerige og trygge timer. Det er godt, at det er et lille hold på 4 personer, det gør oplevelsen på workshoppen meget personlig.

Man går hjem med mange gode redskaber til at bruge i livet.

Venlige tanker Brianne

Selvudvikling og indsigt som for eksempel - Hvor er jeg i min læreproces og hvor ligger mine udfordringer?
Kortene kan bruges på mange forskellige måder og symbolikken er mangfoldig.


Kortene er en del af mit liv og min udvikling.
Kortene har hjulpet med til, ikke bare at se lige frem, men også se dybt.


Susanna Christensen

Det var rent tilfældigt at jeg mødte Gwen Elie for 3-4 år siden

Jeg var i København og havde søgt på nettet efter en tarotlægger​ og så fandt jeg hende.

Fra første øjeblik jeg trådte ind af døren var der en god kemi og jeg følte mig i absolut trygge og kompetente hænder.

Gwen Elie har aldrig travlt når jeg har haft talt med hende og hun kan sige/fortælle de mest underlige ting hvor jeg tænker "hvor ved hun det fra". Jeg havde en rigtig god session, selv om jeg ikke helt fik det jeg var kommet for. Jeg fik mere i stedet for og meget mere bredt favnende end jeg havde tænkt mig. Jeg havde kun 1-2 spørgsmål som jeg troede jeg havde brug for svar på, men det viste sig at hun gik i dybden. På den måde fandt jeg selv svarene.

Da jeg gik derfra, følte jeg at jeg var fyldt op med informationer. Både om mig selv, men så sandelig også om hvordan jeg skulle komme videre.

Efterfølgende har jeg flere gange Skyped med Gwen Elie. Jeg bor langt væk, men vi aftaler en tid og så tager vi en session på Skype. Og igen har hun aldrig travlt. Tværtimod bliver hun ved indtil jeg selv siger at jeg ikke har mere at spørge om eller jeg siger stop fordi jeg er fyldt.

Jeg vil til enhver tid vende tilbage til Gwen Elie når jeg står over for et valg, som jeg ikke selv kan se hoved eller hale på.

Susanne, Skive

Tarot har hjulpet mig med at forstå de svære perioder i mit liv. De har hjulpet mig med at kigge dybt i mig selv og få øje på de hindrende mønster jeg har haft. Når man kender kortene, er de en værdifuld støtte til hverdagens mange spørgsmål. At fordybe sig i kortene giver ro og energi.


Sofia

Jeg har i lang tid vidst, at jeg skulle beskæftige mig med den spirituelle verden, men ikke hvordan og med hvad.


Jeg prøvede at få lagt kort hos Gwen Elie, og det ramte så præcist, at jeg nu deltager i sessioner i tarotkortlægning og workshops. Jeg undres hver gang over, at det kan give mig så spændende oplevelser og tanker.


Jytte Ostwald

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

- Kierkegaard

Har du spørgsmål?

Så send dem gerne til mig, ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

​​40 30 76 45

Firmanavn og CVR

Corners of Wisdom​ ​

29595143