Referencer for regression ​

Se hvad tidligere klienter synes om regression hos mig.​

Jeg prøvede min første regression sidste sommer ved Gwen Elie. Jeg havde længe tænkt tanken og da jeg kendte hende fra tarotlægning, var valget ikke svært at tage​.

Da jeg kom, mødte jeg en glad og altid veloplagt Gwen Elie.

Vi satte os og sludrede om løst og fast og jeg slappede af. Hun fortalte, at hun havde al den tid jeg skulle bruge og jeg følte intet pres over mig. Dernæst gik samtalen ind på den kommende seance og Gwen Elie gjorde meget ud af at fortælle hvordan hun ville gøre og hvad der skulle ske. Jeg havde selvfølgelig gjort mig nogle tanker og havde nogle ting jeg gerne ville have svar på, men Gwen Elie kunne ikke love mig på forhånd hvad jeg ville opleve.

Jeg blev ført tilbage i tiden og det var ikke Gwen Elie, men mig selv der "fandt" det årti jeg blev ført tilbage til. Havde en rigtig spændende oplevelse, men følte ikke at jeg fik svar på mine spørgsmål. Først da vi var færdige og sad og talte om det hele, gik det op for mig at jeg alligevel havde fået svar. Jeg skulle bare se tingene på en anden måde. Og underligt nok, så var det langt mere brugbart for mig.

Det sjove for mig her bagefter er, at jeg så og sige kan huske alt hvad der skete og hvad jeg tænkte og følte. Jeg kan langt bedre forstå nogle handlemønstre som jeg har i dag.

Her i foråret valgte jeg så at få en regression mere og spurgte om det var for tidligt efter den første. Fik svaret, at det kunne jeg bedst selv mærke, for når jeg havde bearbejdet den første, ville jeg være klar til den næste. Jeg mærkede efter og bestilte en ny tid ved Gwen Elie.

Atter en super spændende oplevelse. Lidt anderledes end første gang, da jeg jo denne gang vidste hvad jeg skulle gøre.

Igen følte jeg ikke at jeg fik svar på de spørgsmål som jeg havde tænkt på. Under samtalen bagefter talte vi både om den første og anden regression og det gik op for mig, at jeg alligevel havde fået svar. Og det mest underlige var, at de to seancer havde ting der var næsten ens i dem begge og at det viste sig at det var fordi mine spørgsmål dybest set havde drejet sig om det samme. Så selvom der var mindst 200 år til forskel på de to seancer, så var det gennemgående "tema" det samme. Det var virkelig en øjenåbner for mig.

Jeg glæder mig allerede til næste gang, men skal lige have bearbejdet det oplevede. Og når tid er, ja så skal Gwen Elie og jeg ned af tidens trappe igen. Og måske igen og igen.

Jeg har lært så meget om mig selv de to første gange, at jeg er meget nysgerrig for mere.

Synes at alle skal give sig den oplevelse og med Gwen Elie som guide, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse. Hun svarer villigt på spørgsmål bagefter, også når jeg har kontaktet hende senere når tankerne har meldt sig.

Susanne, Skive

Tak for en helt fantastisk oplevelse ... tænk at opleve Incredible India i 1728 ;) helt uden rejserestriktioner - og jeg har sovet i min egen seng.


Det er nok den smukkeste af mine rejser til dato.
En stoisk ro, glæden ved at være til, glæden ved livet, som også afspejler sig som noget helt naturligt for mig i dette liv.

Jeg nu også hvorfra min glæde ved dans og musik, smukke former og farver kommer fra, hvor det kunstneriske sind blev grundlagt.


Flere burde tage på rejse i tidligere liv - for at forstå dette liv. Kierkegaard sagde det om dette liv, at det leves forlæns, forstås baglæns - det er så sandelig også gældende for tidligere inkarnationer.


Kære Gwen Elie, tak for din trygge og kærlige måde at guide på♥

Regitze

Det er min 5. rejse med følgeskab af Lizette. Rejserne er personlig udvikling og research for ny bog.

Dette var andet og mere end jeg havde forestillet mig. Jeg vidste egentlig ikke rigtig hvad det var jeg gik ind til, men det viste sig at blive en fantastisk oplevelse.

At komme hos Gwen Elie var dejligt, hun er en sød og kompetent pige/kvinde og rammerne er hyggelige og trygge. Indholdet af min rejse vil jeg helst holde for mig selv, men jeg er sikker på at jeg kommer tilbage inden længe. Det var STORT.

Jeg fik noget at tænke på og mange ting faldt på plads.

Susanne

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

- Kierkegaard

Har du spørgsmål?

Så send dem gerne til mig, ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

​​40 30 76 45

Firmanavn og CVR

Corners of Wisdom​ ​

29595143