Ring på tlf.:​ 40 30 76 45

PRESSE

Q d. 06-01-2014

Månedsbladet Q har været på besøg til en tarotsession.


Den skulle foregå som en sædvanlig session, uden foregående snak eller hensyntagen til at det skulle bruges.


Her er resultatet af oplevelsen.

Presswire d.10-11-2011

Når livet udfordrer.

Corners of Wisdom - 10/11-2011 - Kvinders interesser


Bor du godt i den krop? Er du til samtale hos en lifecoach første gang, kan der uden tvivl snige sig en irritationstanke gennem din hjerne, du er måske allerede på vej til at gå igen. Hvad er det dog for noget fjollet noget at spørge om?

Spørger man ID-lifecoachen Lizette Ottzen fra virksomheden Corners of Wisdom, er det dog et af de særdeles vigtige spørgsmål at stille.


Lizette Ottzen fortæller, at lifecoaching er et samtaleforløb, hvor du gradvist bliver mere og mere bevist om dig selv og dine handlinger. Derfor vil du i samtaleforløbet blive opfordret til at mærke efter, om du bor godt i din krop, dine tanker og din ageren. Samtaleforløbet, fortæller Lizette Ottzen videre, ændrer ikke verden omkring dig, ej heller de udfordringer der er ved at leve, men samtalerne giver dig mod til at kunne tage udfordringerne op på den allerbedste måde, idet du bliver udstyret med de nødvendige værktøjer.


Et coachingforløb kræver tålmodighed og investering af tid; det er et forløb, hvor du får lov at vokse stille og roligt. Du vil finde alle de ressourcer, du indeholder, frem, de ressourcer som måske har været skjult gennem kortere eller længere tid – eller ressourcer du ikke var klar over fandtes. De uhensigtsmæssige tanker og handlemåder, der er samlet op gennem de år du har levet, vil blive taget op, skilt ad og sat sammen på en måde, der passer til den person, det menneske du er lige nu.


Ved en lifecoaching vil de ændringer, du kommer igennem, være blivende, og du vil ikke falde tilbage til det gamle jeg eller mønster igen, slutter

Lizette Ottzen.

http://www.cornersofwisdom.dk

Corners of Wisdom

Forhåbningsholms Alle 28, 4th.

1904 Frederiksberg C

CVR: 29595143

Telefon: 40 30 76 45

gwenelie@cornersofwisdom.dk

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

Kierkegaard