​Fordelen ved lifecoaching

​Fra det 27 år til nu de 37 år har jeg haft sessions hos Gwen-Elie. Det kan lyde som om der har været mange problemer i mit liv, men det har der faktisk ikke.​​

Fordelen ved lifecoaching er at det er frit​

Du skal ikke stå til regnskab eller forsvare dig selv omkring dine problemer. Det vil du næsten altid skulle over for venner eller familie, hvor der er følelser involveret. Og netop derfor har jeg valgt lifecoaching.

Med lifecoaching er du fri og du kan være den du er og føle lige præcis hvad du føler.

Lifecoaching, hos Gwen-Elie, har jeg både brugt til både personlige, men også faglige udfordringer.

Det, der er Gwen-Elies force, er hendes livsglade udstråling og smilende øjne som får dig til at føle dig tryg og velkommen.

Gwen-Elie lytter og så husker hun eminent godt, du kommer aldrig til at skulle fortælle det samme to gange. Det gør at man kan altid starte op, hvor man sluttede sidst.

Samtaler med Gwen-Elie flyder let og er forstålige. Forstår jeg det ikke helt første gang, så er Gwen-Elie god til at forklare det på en ny måde.

Emner bliver vendt og drejet i alle retninger og giver nye synsvinkler, som gør emnet mere forstående. Og kan ofte give en A-HA oplevelse.

Samtaler med Gwen-Elie foregår i et varmt og roligt miljø, som gør at det føles sikkert at åbne det sider af en, som ingen kender til.

Jeg har haft en rejse og er stadig på min rejse.

Jeg har været omkring min barndoms problemer, selvtillid til at kunne klare studier, selvværd i forhold til kæreste, mod til at søge større og mere ansvarsfulde stillinger, klare udfordringer som leder og hvilken ledertype jeg ønsker at være. 

Og lært at håndtere omvæltende livskriser (egen sygdom, døds fald, mistet job og kæreste brud. Alt skete inden for et år tid)

Til at starte med havde jeg ofte sessioner hos Gwen-Elie ca. hver 6-8 uge til 2-3 mdr. i mellem. I dag er det efter lyst/behov.

Jeg har været hende, der kravlede langs muren. Ikke troede nok på mig selv og mine evner.

Gwen-Elie har ikke fortalt mig, hvad jeg skulle gøre. Hun har hjulpet mig til at vokse mig større, mere selvsikker og mere tro mod mig selv.

Jeg vil ikke sige at alt nu kører på skinner, for livet byder altid på udfordringer. Men til forskel fra før, hvor jeg bare kravlede i mit muse hul, står jeg nu og ser katten i øjnene.

Jeg er blevet i stand til at se mine egne fejl og muligheder, og er mere rationel og realistisk i mine handlinger og beslutninger.

Mine overvejelser og efterfølgende handlingsplan, i problemfyldte situationer, træffes på en sammensurium af de sidste ti års vejledning.

Ord vil aldrig kunne beskrive lifecoaching hos Gwen-Elie retfærdigt, men skal faktisk opleves på egen krop.

Nogen vælger massage til selvforkælelse. Jeg vælger en session hos Gwen-Elie​

Nina Hall

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

- Kierkegaard

Har du spørgsmål?

Så send dem gerne til mig, ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

​​40 30 76 45

Firmanavn og CVR

Corners of Wisdom​ ​

29595143