Tarotuddannelse

Denne dybtgående personlige tarotuddannelse, der løber over 25 gange, giver dig en lang række nye muligheder og et spændende forløb. Samtidig er uddannelsen et alternativt livslangt coachingforløb med masser af humor og nye indfaldsvinkler.​

Din interesse - dit behov - din motivation kan være ét eller alle følgende punkter - blandt mange andre​

  • At lære tarotkortene at kende som det fantastiske (livsvisdoms) redskab de er.

  • At du kan få større indsigt i og mulighed for, at navigere i dit liv på den mest hensigtsmæssige måde.
  • Personligt udviklingsredskab nu - og i fremtiden.
  • Interesse i at lære mere eller vide mere om den menneskelige adfærd.

Hvis, så giver denne dybtgående tarotuddannelse dig nye muligheder, indfaldsvinkler, lærdom og et spændende undervisningsforløb, og et alternativt livsvarigt coachingforløb.


Uddannelsen

Denne absolut seriøse, men humorfyldte tarotuddannelse strækker sig over 25 gange.

I uddannelsesperioden kommer du igennem alle tarotkortene på en måde, hvor hvert enkelt kort bliver levende og forståeligt for dig.

Tarotkortene er bygget op omkring et logisk og struktureret system.


Jeg gennemgår kortene et for et og bagefter tager vi en fælles snak om det der er formidlet og hvordan det passer ind i dit liv. Derved giver forløbet dig samtidig en egen dybere forståelse og udvikling.


I løbet af uddannelsesperioden vil der (automatisk) blive åbnet op for andre sider af dig, og du vil få en større forståelse af hele den rejse som kendetegner vores udvikling som mennesker.

Du vil ligeledes blive bevidst om, hvor vigtigt der er at stille de(t) rette spørgsmål til kortene, og formidle dette videre på en konstruktiv fremadrettet måde med empati, forståelse og hjertevarme.​

Denne personlige tarotuddannelse vil give dig et solidt og grundlæggende fundament omkring tarot. Du vil efter endt uddannelse være i stand til at navigere i dine kort.


Undervisningen som Corners of Wisdom tilbyder, er ikke afhængig af et bestemt sæt tarotkort, da det er faglig viden, symboltolkning, tallenes værdier, sammenhæng samt helhedsopfattelse af kortene, du vil lære.


Der vil blive undervist i to til fire kort hver gang. Det undervisningsmateriale du får udleveret, vil ende op med at blive en bog, du kan anvende resten af livet.

På denne måde vil du, i denne personlige tarotuddannelse, stille og roligt blive fortrolig med kortene og få forståelsen af dem.


Ved uddannelsens slut, vil der blive udleveret diplom.

Hvornår, hvordan?​

Uddannelsen foregår hos:

Corners of Wisdom

Forhåbningsholms Álle 28 4th

1904 Frederiksberg C

Da det er en uddannelse for dig alene, vil du selv kunne bestemme forløbets ydre rammer, samt hvilke kort du har lyst til at arbejde med.

Hvornår og på hvilket tidspunkt du vil undervises, planlægger vi sammen.

Hver undervisnings dag varer ca.11/2-2 timer, alt afhængig af det, som måtte komme op på den givne dag. Du binder dig ikke for et større beløb ved uddannelsens begyndelse, da du har mulighed for at betale fra gang til gang.

Prisen pr. undervisningsdag er kr. 1.200.

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

- Kierkegaard

Har du spørgsmål?

Så send dem gerne til mig, ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

​​40 30 76 45

Firmanavn og CVR

Corners of Wisdom​ ​

29595143