Gwen-Elie Ottzen

​Mange år i erhvervslivet, en meget bred erhvervserfaring, masser af livserfaring som kun årene kan bidrage med, og så en solid uddannelse gør, at jeg er godt rustet til at formidle viden gennem ord og billeder.​

Personlig udvikling har altid ligget mig på sinde og haft min store interesse. Min faglig styrke og mit engagement ligger i arbejdet med de indre processer.

​At bidrage og følge processen, hvor de mennesker jeg arbejder sammen med udvider sig, udvikler sig, flytter grænser, bliver større, vokser, bliver gladere, lærer sig selv bedre at kende og ender med at få et harmonisk liv; det er en fantastisk glæde og berigelse - også for mig.

Min uddannelse - som certificeret ID-Lifecoach - er en dybtgående toårig uddannelse fra Ole Vadum Dahl.​

Herudover har jeg har bl.a. læst filosofi, teosofi, åndsvidenskab og gennemført mange psykologikurser. Min store interesse er Det Gamle Egypten.

En interesse der harmonerer meget fint med mine mange års uddannelse og erfaring i at formidle symboltolkning gennem tarotkortene.

Tarotkortene kan betegnes som billedbogen, der afspejler hele vores udviklingsvej gennem livet.

De mange forskellige mennesker, jeg har mødt gennem livet, har alle været med til at præge mig og gøre mig til den person jeg er i dag.

Den Gwen Elie Ottzen du møder er nærværende og humoristisk. Mine mange års menneskekendskab reflekteres i mit arbejde.​

Klik her for at gå til Referencer

"At vove er at miste fodfæste for en stund. At ikke vove er at miste sig selv"

- Kierkegaard

Har du spørgsmål?

Så send dem gerne til mig, ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

​​40 30 76 45

Firmanavn og CVR

Corners of Wisdom​ ​

29595143